måndag, februari 04, 2008

Ny teknik för att sprida politik

Det finns de som fortfarande tror att torgmöten och församlingshem är där man bedriver spridning av politiska budskap idag. Det är dags att vakna upp; På två dagar har denna mycket vackra video setts av +250.000 (kl 10 måndag morgon) tittare på YouTube:
Coolt eller hur, vill man se den i bättre upplösning så titta här.

Oavsett hur man ser på Obama som kandidat eller hur politik ska bedrivas, detta når ut och budskapet är enkelt och rakt. Sedan kan man undra när en svensk politiker får sitt tal tonsatt? Oavsett vad som händer under Supertuesday så är detta en fin musikvideo.
Oavsett hur mycket man som politiker vill möta folk på gator och torg, den nya tiden är här och den som inte anammar den har inte mycket att hämta.

Ny teknik för att sprida budskap.

2 kommentarer:

Jenny sa...

Jag begriper inte att din blogg inte är mer kommenterad än vad den är, ditt skrivande står ut ifrån informationsbruset som en lysande stjärna. Här bokmärks det.

Har du sett Wag the dog? Den filmen är det enda jag tänker på när jag tittar på den jättefina videon som du har länkat in här.

AP Maran sa...

Tackar tackar, de kommentarer jag får är oftast inte publiceringsbara. Har sett Wag the Dog några gånger och den nya Man of the Year med Robin Williams, båda kör mycket på spin doctors med Karl Rove som förlaga och det kan man väl känna igen.
Videon gillade jag för att den är så bra klippt, låten är urenkel och det känns som en klassiker redan.
Det som, nu lägger jag ut texten, farligt, jag läst och sett idag (CNN :=) är att det unikt jämna läget i nomineringsvalen skapat en hysterisk mediaspekulation i USA.
Jag har ändå följt USA-valen sedan Reagan men detta är som klippt ur en film vilket just får mig att fundera på om inte alla som kommenterar i TV känner som del i en sorts filmmanus, alla vill till desperationens gräns att detta är "NU SKRIVER VI HISTORIA" material, vilket vi faktiskt ändå gör varje dag och år.
Låt vara att det varit j-gt lågt med intelligensen under G.W. Bush.
Är det någon som kommer ihåg Spitting Image parodier på Reagan? Skulle behövas nu igen...